Apotheek

Wij zijn een apotheekhoudende huisartspraktijk en sinds 2008 in het bezit van het DEKRA-kwaliteitscertificaat. Dit betekent dat we voldoen aan de kwaliteitsnorm voor goede farmaceutische zorg. Ook zijn we erkend en gecertificeerd door het SEMH. De medicijnen die tijdens het spreekuur zijn voorgeschreven, kunt u meestal direct na het consult meenemen.
Herhaalmedicatie en medicijnen die voorgeschreven zijn door een specialist of andere arts kunt u via de assistente bestellen, normaal gesproken zijn ze er dan de volgende dag.
Met overige vragen kunt u ook bij haar terecht (0519-554175).

De medicijnen kunt u afhalen in Ballum en Hollum op tijden zoals aangegeven in onderstaand schema. Als u medicijnen bestelt, kunt u aangeven waar u ze op wilt halen. Als u 65 jaar of ouder bent of als u vanwege medische redenen de medicijnen niet kunt afhalen, kunt u gebruik maken van onze medicijnen bezorgservice. Het is wel noodzakelijk om thuis te zijn op het tijdstip van bezorgen, zodat u kan tekenen voor ontvangst. Wanneer u bij de assistente medicijnen bestelt kunt u aangeven of u ze thuis bezorgd wilt hebben.

Dagen Tijd
Afhalen medicijnen
Ballum, Nesserweg 4 Dagelijks (*) 15.30-16.30 uur
Hollum, Westerlaan 30 Dinsdag en vrijdag 16.00-16.30 uur
Thuisbezorgen medicijnen Dagelijks, behalve donderdag 17.00-19.00 uur

(*) buiten het hoogseizoen is de praktijk en apotheek op donderdagmiddag gesloten.